Vaccinuri necesare societăţii

Atunci când vrei să te păzeşti de muşcăturile de  ţânţari- îţi cumperi pastile pentru cameră şi cremă antiţânţari; când vrei să eviţi să te îmbolnăveşti de rujeolă,rubeolă sau difterie – organizezi să ţi se administreze un vaccin; când vrei să scapi de muşte plasezi o chestie cleioasă în mijlocul încăperii; de căpuşă scapi cu ulei şi-un ac + un prieten care te-ar ajuta în caz de necesitate, iar de taracani scăpăm cu cretă şi spray-uri speciale + evacuare generală a încăperii.

Dar iată că sunt arătănii de care pur şi simplu nu ai cum să scapi. Ei sunt peste tot. Ei au invadat masiv locurile publice: parcurile, transportul public , spitalele, oficiile in care se perfecteaza documente, supermarketuri etc. Şi cum zilnic te găseşti cel puţin de 2 ori pe zi într-un loc public, atunci nu ai cum să nu te ciocneşti de prezenţa lor. Aceştia sunt ei.(a se face click înainte de a continua lectura).

Şi ca nişte bâci adevăraţi lor le place ca cei din jur să observe că ei există. Iar pentru că prezintă zero importanţă celor din jur…ei deschid gura.

Comportamentul lor diferă de locul în care ei deschid gura:

1. În rutieră:Ei deschid gura doar atunci când sunt cel puţin în doi, stau pe scaun şi îşi rugumă diareea verbală în faţa oricărei prezenţe feminine care stă în picioare (acest lucru se observă mai ales la bâcii de gen masculin). Dacă el este singur, atunci va  lua telefonul mobil, va da bip şi va aştepta să-l sune înapoi. Va aştepta să-i răsune ringtonul vreo 5-6 secunde timp în care  va ţine telefonul în mână, se va uita la ecran aka “Ia uitaţi–vă ce telefon şi ce rington am”. După care  va începe un monolog scârbos în care bâcul se va scălda în expresii de genul “şi-i bai”, “oi ble…”etc. Paradoxal dar femeile –bâci au acelaşi comportament, cu o singură excepţie… ele nu vor putea ţipa pe toată rutiera la vreun bărbat pentru a însăila un flirt dezgustător. Deşi, daca acela din urma e şi el ca ele, atunci dialogul acesta de doi bani va reuşi.

2. În parcul public:  Deobicei în parc bâcii merg în cirezi.Iar când aleargă vreo echipă  de sportive cross pe alături, atunci ei numaidecât vor  da de ştire. Vor începe a număra, vor spune prostii de genu “Iati uăi şi feti” sau “dă să-ţi dau un leu fa” sau işi vor afişa rânjetul grotesc şi ieftin. Unii vor alerga 3-5 metri ca să se arate în faţa cirezii, iar ceilalţi vor aplauda cu rânjete performanţa jalnică.

3. În magazin/supermarkete:În magazine se evidenţiază bâcii în turme la aparatul de casă pentru a achita 5 oameni un chefir şi un Spicuşor în timp de îşi demonstrează prostimea în faţa casieriţei. Deasemenea se evidenţiază în supermarketuri şi bâci mai în vârstă care poartă lanţ de aur, maiou puturos, mutră pârlită de soare şi portofelul oleacă mai plin ca deobicei. Ei vor încerca să facă o comandă în departamentul de mezeluri înaintea celor care au stat în rând, vor reproşa că crenvuştii de 47.48 lei/kg pe care i-au comandat par necalitativi, vor numi vorbi cu vânzătoarea “Şi fa aiestea-s sasischi”, iar atunci cand ii vei spune “Da nu vi-i ruşine să mergeţi fără rând?” el îti va raspunde după o lungă pauză  “Da de unde ruşine?”

Şi eu mă gândesc “Da chiar, de unde? De unde ruşine, de unde educaţie, de unde omenie? ”

Aceşti indivizi care lasă fără mare folos umbră pe pământ ne deranjează masiv societatea. Eu cred că dacă pentru  musca Ţeţe, ciumă, febra galbenă s-au inventat vaccinuri, atunci bâcii pur şi simplu  au demonstrat că merită cu desăvârţire o asemenea invenţie. Societatea are nevoie de un vaccin antibâci.

Reclame

3 gânduri despre „Vaccinuri necesare societăţii

  1. cu regret, trebuie sa recunoastem ca tara noastra e plina cu asa bâci… ai uitat sa scrii si despre bâcii-moldoveni reveniţi in vacanta de la munca de „la Italia”!!!
    succes,, pastiluţa colorata!!!

  2. cu regret, trebuie sa recunoastem ca tara noastra e plina cu asa bâci… ai uitat sa scrii si despre bâcii-moldoveni reveniţi in vacanta de la munca de „la Italia”, „de la Franta”!!!
    succes,, pastiluţa colorata!!!

    • Nu am uitat de cei „de la….Evropa”:D. Ei sunt tipajul care intra in supermarket (dupa ce au lins curul cuiva 3 ani )si scot portmoneul mai plin si ca niste bâci veritabili vorbesc arogant, infumurati de parca au uitat de unde au pornit. Simplitatea e o caracteristica a oamenilor mari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s