Existăm oleacă!

Îţi aminteşti de câte ori ţi s-a întâmplat ca făcând curăţenie generală în cameră sau la balcon te pomeneai cu un ştramp rupt, o carte de clasa 1 în chiriliţă, 4 feluri de şuruburi, flori din plastic, ascuţitoare stricată, pix care nu scrie, sticlă de şampon expirat…şi îţi spuneai  “Las’ c-o să-mi mai trebuiască”. Şi nu le mai aruncai.

Iată aşa există şi felurite structuri într-un stat, care stau într-un pod/sarai, funcţia lor este să acumuleze praf, dar ele EXISTĂ! Aceste ministere,agenţii,academii, federaţii sunt ca elevii care chiulesc de la şcoala:

Învăţatorul: “Ap’ azi ministerul X ca întotdeauna absentează, da? Ca şi federatia C, agenţia U şi academia R?”

Şi tocmai din fundul clasei se aude un: “Staţi oleacă! Noi suntem, adica existăm! Azi j se face un transfer grandios! Totul vă rog prin minister,  federaţie si agenţie! Va rog , oleacă de soviste! Totuşi suntem structuri importante o dată sau de 2 ori pe ani. Va rog respect şi recunoştinţă.”

Şi tot aşa la următoarea curăţenie  stai cu  ciorapii cu bortă, plastilină cu puf şi un cauciuc negonflabil deja şi te gândeşti…”Nu ce, mai stăm un sezoncic?”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s