GlamoURBAN (Glamour Urban)

În acest oraş în care e normal şi chiar se recomandă cel puţin o dată pe zi să-ţi bucuri ochii cu aşa peisaje ca  “şubă” şi sandale în acelaşi timp, “tufle” noi cu preţul oranj încleiat pe talpă, ciorapi coloraţi de lână în balerini… pur şi simplu nu sunt privelişti care te-ar şoca. Şi totuşi weekendul trecut mi-a demonstrat că da…se poate…putem mai mult, suntem în stare să spargem orice stereotip în materie de modă, sexualitate şi glamour.

Suneţi gata? Vă rugăm să luaţi loc. La staţia de troleibuze, afară-12-14 grade, ea frumoasă, el atras… Ea în ştrampi negri, fustă scurtă de blugi, scurtă neagră de piele , pantofi cu tocuri de 14 cm bej cu negru şi elementul magic- răsărita în pacheţel. Până aici  e bine, dar nu e perfect. Şi pentru că fiecare femeie trebuie să aibă pe ea un detaliu unic, care s-o scoată în evidenţă, madama a hotărât că tocurile, pacheţelul  şi fusta nu sunt suficiente şi de aceia grijuliu a început să scuipe consumul din pachetel, construind un covoraş negru tematic la picioarele sale. Şi iată aşa a apărut el, primul admirator.

Asociaţia chirurgilor de minţi reaminteşte că seminţele de floarea soarelui sunt un instrument eficient de PR, comunicare, formare de familie, căldură şi saţietate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s