Doctor de neveste

   Deseori oamenii pierd noţiunea timpului din cauza că lucrează foarte mult, dar nu şi locuitorii oraşului Chişinău. Aceştia ştiu tare bine când se apropie weekendul. Cum? Întotdeauna va fi câte o maşină care trece claxonând pe alături de casă sau birou sau pur şi simplu pe drum anunţând că sezoncicul nunţilor e în toi. Şi undeva pe la geamuri boşeşti câte o fată…

  Societatea a avut grijă să dea un meniu foarte variat în ceea ce priveşte denumirea  pentru femei nemăritate: domnişoare,fete în floarea vârstei, fete bune de măritat, fete care acuş îşi pierd termenul de valabilitate şi ar trebui să se grăbească cu nunta, femei care au puţine şanse, femei care au pierdut trenul cel bun, femei ce vor trebui sa se mulţumească cu ce este, femei care vor avea noroc dacă cineva divorţează şi dispar alte concurente, babe-gramofon din faţa blocului – cel mai mare risc care te paşte dacă „ai întârziat”.

Şi această problemă e strigătoare la cer  mai ales când cel puţin de 2 ori pe săptămână o fată de 21+ ani este supusă unui interogatoriu + speech  + reţetă medicală gen: „Da când ti măriţi? Cum aşa, deam-i timpul! Ei dap tu nu întinereşti, gata!!!! Şi, vrei la 30 ani s faşi copchii? Care carieră,care studii…şini a s ti mai iei peste 2-3 ani? ” Chiar drept,cine o să mai „ia” o femeie după ce expiră termenul ei de valabilitate social de 25 ani? După 25 ani femeia trece în categoria reducerilor, pentru că din urmă vine o colecţie nouă de tinere şi vezi bine, bărbaţii îşi vor reînnoi garderoba din noile apariţii.Pentru că vârsta este cel mai important criteriu într-o relaţie de dragoste. Şi neamurile şi rudele şi vecinii, defapt, îţi vor binele şi încearcă să te împingă de tânără ca să nu ajungi la 25 ani (aşă bâtrănă!!!) şi să te „dea” cu reduceri.

În timp ce noi, cele nemăritate, ieşim câte oleacă din modă, bărbaţii acumulează stele ca cogniacul care cu cât mai mulţi ani are , cu atât mai dorit.

Iată aşa, societatea a decis, atractivitatea unei femei pentru măritiş este invers proporţională cu vârsta din buletin, la fel ca şi rochiile de la magazin, colecţiile vechi se vând la promoţii care în unele zile pot ajunge şi la 80 % reduceri. Se anunţă că următorul trend care va da o rază de speranţă nemăritatelor sunt vauchere cu „mirese încă nu foarte  demodate”.

  PS: Fetelor!!!Aranjaţi-vă priorităţile în viaţă!

Reclame

4 gânduri despre „Doctor de neveste

 1. pastiluta mea draga, se vede ca eu prea mi-am aranjat prioritatile in viata mea..:))) ca nu ma incadrez in nicio categorie… разве что маленькими шагами двигаюсь к „babe-gramofon” numai nu din faţa blocului:))))
  de ce nu am citit postul asta cind aveam vreo 16 ani, poate azi era sa fie altfel..:)

   • Начиталась Омара Хаям?!:))))
    „Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало
    Два важных правила запомни для начала:
    Уж лучше голодать, чем что попало есть;
    Быть лучше одному, чем с кем попало.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s