„Fumei ” fatale

Dacă până acuma aţi crezut  că şampania se  serveşte cu căpşuni sau caşcaval vreau să vă spun că v-ați înşelat amarnic. Şampania se serveşte cu ….CEAPĂ roşâie!

  Aşa s-a întâmplat că am aflat asta abia acum şi mulţumesc unei „fimei” fatale care mi-a deschis ochii, târziu dar a făcut-o. Peisajul: un cuplu de vreo 30 de ani cel puţin fiecare, la terasa de lăngă Teatrul de Operă şi Balet din Chişinău- nu dăm nume că nu facem publicitate :D; dresscode- el pulover ,ea ciupici şi buze roşii;  comanda lor vine în câteva minute şi minunea: o sticlă de şampanie pe eleganta masă de plastic apare.

Cuplul ciocneşte şi vine chelneriţa cu comanda doamnei- o salată. Deodata faţă madamei se face violeto-verde. Primul gând al meu… cred că e deranjată de faptul că nu li s-a adus mâncarea deodată amândurora. Faţa asta de lămâie nu dispare nici după ce îi aduce şi lui comanda. Iaca aşa, gândesc eu…chelneriţa a stricat toată seara..nu a adus comenzile simultant.

 Şi când colo, vine chelneriţa  la madamă cu un rondel de ceapă roşie într-o farfurie mică . (Salata pe care o comandase femeia era un fel de salată pe care se pune ceapă roşie deasupra, dar pe care mulţi clienţi nu o consumă şi probabil exact ei nu i-au pus şi taman această clientă dorea cu disperare, la această întâlnire romantică- o ceapă) La care madama cu aere de burjui strigă:

-Şi asta-i şiapă-împingând dezgustată farfuria. Spuneţâ-i aşă şiapă să mănânce  el!

Şi pentru a definitiva ideea că este o femeie din înalta societate cu caracter şi de toate, a luat farfuria şi s-a dus înăuntrul localului. Bărbatul îşi terminase consumul în timpul căruia a trebuit să asiste la o faţă acră şi la o scenă ridicol de săxi a perechii sale. Femeia a venit în  trei minute mulţumită de reuşita ei:

– Am vorbit cu administratorul şi i-am zis că asta-i bătaie de joc.

„Fumeia” a fost răsplătită pentru atitudine cu o salată nouă cu două rondele de ciapă roşie.

Ce pot să spun eu, un simplu privitor… Bravo! A meritat osteneala. Eu cred că:

  1. A fost cea mai romantică seară pe care a trăit-o bărbatul respectiv.
  2. Dacă a fost prima întâlnire, cu siguranţă o a doua va fi la scurt timp. O aşa personalitate colorată nu poţi descoperi doar într-o seară.
  3. Bărbatul a găsit o femeie-comoară rară..în zilele noastre cu lupa şi nu le găseşti.
  4. Ceapa este elementul de bază la orice întâlnire.
  5. ….Ap ce…nişte ceapă?
Reclame

2 gânduri despre „„Fumei ” fatale

  1. Stii, „Fumeii cu aere de burjui” ii era in cot cu ce se bea sampanie. Ea stie ceea ce o apucat de acasa, ca Ceapa are calitati medicinale uluitoare si inlocuieste o punga de medicamente!!! Si decit sa dea un pumn de bani pe medicamente de ce sa nu manince ceapa, chiar si la „sfidanie”..:))) GHINE ca la sfidanie n-a comandat un baton si o sticla de apa!!:))) iti dai seama ce efect era mai tirziu la mingiere…
    pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s