Pastile pentru stomac

În acest oraş magic nu ai cum sa nu observi micile bucurii ale verii: piersici, căpşuni, bilete low cost la avion, biciclete închiriate doar cu buletinul, kebaburi sănătoase, apă rece în robinete, ploaie  care ca şi salariul te bucura odată pe lună, tichete de la microbus în buzunare, genţi şi portmonee, saune mobile, ardei umpluţi pe roţi cu care ne deplasăm zilnic… Şi totuşi în mijlocul acestora întotdeauna se naşte câte un scenariu de Oscar:

Locul: Microbuzul 103 destul de neplin, Protagonista- unghii lungi, ascuţite şi pictate, pantaloni albi de la costum sportiv, tricou care pune în evidenţă atuurile eroinei, păr vopsit în şuviţe blond, tatuajul care începe unde nu au reuşit să se termine  pantalonii, vârsta de  27-32 ani. Lângă ea stă un copil de gen masculin de vreo 9 ani.

Scena 1(Sună un telefon mobil creat în 2011):

– Alo! Da şi s fac, merg în marşutcă să schimb nişte rublă. Tac,  ai vorghit? Şi acolo cu documentili? Şi în mijlocul conversaţiei intervine ( eu aş  zice că se bagă chiar) băiatul de lângă protagonistă strigând ca să se audă în toată rutiera:

– Vreu la Italia!!!!!  Punând punct gras şi clar acestei scene în spatele căreia o întreagă istorie zace.

Şi eu, simplu pasager , stau şi admir mica publicitate din rutieră, care întotdeauna propune soluţii oamenilor cu probleme de orice gen. În cazul acestei scene a nimerit mai bine ca oricând:

 

Dragi cititori, vă urăm călătorie frumoasă, întotdeauna cu tichet şi Enfurol celor din jurul dvs. care au nevoie de el.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s