Vă stă aşa de BINE!

Îţi mai aduci aminte  de câte ori ai fost la coafor pentru ca să-ţi aranjezi părul şi ai rămas mulţumită de capodopera meşterului? Probabil nu prea. În schimb îţi aminteşti tare bine  evenimentele  când intrai în frizerie aşa:

candice-swanepoel-03

şi ieşeai cam aşa:

1

sau chiar şi aşa:

5

Şi aceşti monştri îşi permit aşa crime de look chiar în zilele când eşti mireasă, nănaşă, soacră mică-mare, sora unuia din miri, vornicică. Mi-amintesc când la 17 ani  am hotărât eu să mă las pe mâna unui ’’specialist’’  şi femeia ceea de 120 kg à la sora medicală perversă , la rugaminteade a-mi ondula părul cu difuzorul mi-a făcut ceva de genul acesta:

 9

Plus a mai adăugat lac să arăt corespunzător vârstei şi anume ’’ucladcă ca la babă’’. Aveam o faţă cam aşa când mă uitam în oglindă:

poker-face

 Da ea tot trăncănea în rusă:

– Of cât de bine vă stă! Aşa tineresc şi la modă.

  Cu ochii în lacrimi am ajuns acasă şi având timp la dispoziţie mi-am spălat părul şi am făcut ceva normal din cuibul cela de pe cap.

Însă sunt situaţii când nu ai timp nici măcar să încerci să schimbi ceea ce ţi-au contstruit kilerii aceştea de imagine pe cap. Aşa s-a întamplat cu o cunoscută care pur şi simplu  a trebuit să plece cu opera de la frizerie direct la nunta fratelui său.

  „Am intrat în friezerie şi i-am zis domnişoarei să-mi facă ceva tineresc. Aveam pe atunci 27 de ani, păr până la umeri, eram necăsătorită şi la această nuntă aveam şansa să strălucesc. Ei… s-a rotit  frizeriţa ceea în jurul meu vreo oră şi la urmă a luat părul şi mi l-a tuflit în vărful capului într-un ingenios coc. Când m-am uitat în oglindă am văzut o babă cu o balegă pe cap.

6

 Ei da fata ceia proastă, că altfel nu ştiu cum s-o numesc,  tot îndruga :

– Of, cât de bine vă stă!

Ei ş’ marea problemă era că nunta era tocmai  în Bălţi, în timp ce eu eram în Chişinău. Şi nu am mai reuşit să retuşez nimic din castelul ce mi l-au amplasat pe cap. Nu mai zic de reacţia rudelor care dintâi s-au speriat, apoi isteric se râdeau când mă vedeau. Nu mai vorbesc nici de faptul că mă ascundeam de camerele de filmat şi luat vederi. Şi ca să închei bancul acesta, a doua zi la cununie, după ce mi-am spălat ruşinea de pe cap şi mi-am aranjat părul ca deobicei, lumea necunoscută care fusese la nuntă  mă întreba:

– Da cine sunteţi?

-Sora mirelui.

-Cum…dap ieri parcă era alta sora lui…

   Şi atunci a fost clar că la nunta ceea nu mirii, ci  eu am strălucit…tare.’”

   Şi iată aşa…din cauza unei „Aşa de bine vă stă” poţi rămâne şi fără poze la o nuntă importantă…poate chiar la a ta, cu dipoziţie stricată şi poate chiar şi fără viitor soţ… Pentru că sunt oameni care nu ştiu cum se încumetă să facă dintr-o faţă un adevărat C** şi-ncă mai sunt şi plătiţi pentru asta.

Reclame

5 gânduri despre „Vă stă aşa de BINE!

  1. ai ai atins o tema sumashedshaya. eu niciodata nu am iesti de la frizer cu exclamatia: oi blea shi di ghine ini sta!!!! am sa mai vin la dinsa.
    si principalu, permanent ma duc la frizeri recomandati, ca-a cei mai buni si simt ce frizura iti trebuie… o brinza!!! deci, am luat decizia sa ma duc la oricare frizer si o data pe an, ca sa am mai putine stresuri….

  2. iaca azi am fost la „очередной цирюльник” (trebuie sa spun ca m-am dus la stilist, recomandat si rascomandat, tipa e foarte bun), si de data asta am iesit de acolo cu alte ginduri ca de exemplu: ei si ce ma rog mi-o facut ca mi-o luat asa multi bani: PROSTO nimeni n-o observat ca eu am fost la frizer.
    deci, pe de o parte imi vine sa-mi musc coatele pe motiv ca am lasat acolo niste bani, pe de alta parte am inteles ca frizura mea de pina acum era stilinaya:))), dar mama mereu ma bombanea, ca nu am „un cap bine aranjat” si am ajuns la asa o virsta si nu mi-am gasit frizura perfecta mie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s